Alkusanat

Moi! Mä oon Tuuliturkki, ja pidin myös ennen Tuuliturkin tarinapolkua. Nyt kuitenkin mä käytännössä lopetin sen, että voin tehä tän. Tää on mun uusi blogi, hevosaiheinen. Mä tein tän, koska halusin heppablogin minne voi kirjottaa vaikka kaiken hevosista, koska kirjallisuusblogissa multa odotetaan muutaki. Mutta kaikki jotka luki TT:tä, ei hätää, en oo kuollu :D Mä teen tännekin postilaatikon mihin voi antaa palautetta, ja blogipäiväkirjan mihin sit kirjotan tän blogin ilmotusasioita :D Tää eka postaus on nyt sitten vähän lyhyt, mutta mä kerron nyt mun hevostaustoista, miten oon päätyny hevosten pariin, ja mitä teen yleensä kun käyn tallilla.

Miten hevoset ja talli tuli mun elämään?

Noh, mulla on ollut pitkään meijän luokalla pari ratsastajaa ja ne on kumpiki mun kavereita. Jotenki mä vaan aloin lukea enemmän hevosista, puhua niistä mun kavereille, ja kattomaan ratsastusvideoita. Myös kaikkia kenttäratsastuskisoja mä katoin elokuussa 2021. Mut siitä se vähitellen lähti, mä aloin tutustua niihin mun ratsastajakavereihin paremmin ja 2021 mä olin siis vaan kiinnostunut hevosista, eikä ne ollu vielä nii iso juttu mulle. Sitten 2022 vuoden kesäloman jälkeen mä olin jo 50% heppahulluna, ja 2022 syksynä/talvena mä jankkasin jatkuvasti mun vanhemille ratsastuksesta, hevosista ja ratsastuksen alottamisesta. Eli 100% heppahullu :D

Mitä mä nykyään teen hevosten kanssa vai teenkö mitään?

Kyllä. Mä käyn välillä tallilla ihan vaan kattomassa heppoja esim Tacon kanssa, mutta useemmin mun siellä ratsastavan kaverin (sovitaan vaikka Millan, en viiti kertoa sen oikeeta nimiä täällä) kanssa. Sillon ku mä käyn siellä Millan kanssa, nii mä meen aina kuvaamaan sen ridatuntia, ja siinä ohella mä saan esim harjata Millan hevosta jolla se menee. Millalla on myös erikseen hoitoponi, jota se välillä hoitaa ja siinäki mä saan auttaa<3 Nyt myös mä oon menossa kesällä mun ensimmäiselle ratsastusleirille ikinä, sellaselle alkeisleirille<33 (tästä mä kerroin jo mun aiemmassa blogissa)

 

Tää oli nyt tällänen alkupostaus, nähään taas uusien postausten parissa:D

Ps. Jätä jälkesi tänne kommentoimalla jotain tähän postaukseen ;)

 

EDIT: Vaikka tässä postauksessa lukee että lopetin TT:n, nii en, se on pystyssä ja tää on vähä niiku hylätty!

5 kommenttia

  1. Mä en oo yhtään heppafani, mutta ootan sun postauksia silti ❤️❤️ Ihanaa, ettet lopettanut bloggaamista ja kai tännekin tulee jotain tarinoita – vaikka hevosista? :D

    Vastaa

    1. Tulee tänne, ja varmaa vähä muutaki ku hevosia :D ❤️
      Ja onnittelut, sä olit eka tän blogin kommaaja, keksi siitä! 🍪❤️

      Vastaa

  2. Oo jes, sano pliis et PP jatkuu tääl! 😍❤️🤌🏻

    Mut ihanaa et sait tän pystyyn:) <33

    Vastaa

  3. Mä oon ehkä suurin heppafani, joten tää vaikuttaa mahtavalta! Ja pakko sanoo, vaikka ite oon ollu iha pienestä asti heppafani, niin oon kyl huomannu miten helposti heppakärpänen iskee muihin. Onnea että pääsit alkeisleirille, uskon että siitä tulee mahtava kokemus sulle!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.